2020. január 22. szerda, ma Vince,Artúr, holnap Zelma,Rajmund,Emerencia ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Felhívás ::
   
Nagy szeretettel várjuk az érdeklődőket az AGROMASHEXPO BUDAPESTI kiállítási területén. 2020.01.22-25 szerdától szombatig az „A” pavilon 107 C Szalagro standján és az „A” pavilon mögötti „1 sátor” Ádám és társa standján a FAE kardános és hidraulikus meghajtású bozótirtó adaptereinkkel.facebook.: nadobanerika/hunduna
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 521759. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 4 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Használt gépek piaca
 

Az alábbi használt gépeink közül választhat:
A lista jelenleg üres...

Amennyiben konkrét elképzelése van az Ön által keresett gép típusára, évjáratára és az árfekvésére vonatkozóan – és adatbázisunkban ilyet nem talált –, kérjük ide kattintva jelezze irodánk részére, és mi a megadott feltételek figyelembe vételével több ajánlatot is küldünk Önnek.

Ha eladó gépét kívánja meghirdetni oldalunkon, lehetősége van korlátlan ideig megjelentetni a hirdetési díj postai vagy banki átutalásos befizetése után. A hirdetés díja 1 millió forintos érték alatt 5.000, efölött 10.000 forint.

A hirdetése feladásához kérjük kattintson ide és töltse ki az adatbeviteli űrlapot, amelynek elküldése után tároljuk a beküldött hirdetését mindaddig, amíg a hirdetés díja megérkezik.

Ha nem eladni, hanem vásárolni szeretne, akkor böngéssze át az itt látható gépek listáját. Bővebb információt az egyes gépekről a nevükre kattintva kaphat.

A velünk való kapcsolatfelvételhez szükséges információkat a weboldalunk bal szélén levő Elérhetőségeink menüpont alatt találja.