2022. január 19. szerda, ma Sára,Márió, holnap Fábián,Sebestyén,Szebasztián ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 700050. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 2 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Rakodó és árokásó gépek
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
teleszkópos mini rakodógép

Teleszkópos rakodógép

Kapcsolódó videóanyagok

Egyedüli eszköz, több műszaki előnyének köszönhetően, ami a konkurenciák elé helyezi. Lehet a különféle építmények tetején is használni valamint a szállítása a B kategóriájú jogosítvánnyal is lehetséges a könnyű súlyának köszönhetően. Csatlakozójához 45 féle eszköz szerelhető, mivel az adaptereket egy külön hidraulika tartály 22+22 / ami bővíthető 28+28 ra is./   gépből 360 fokban teljes a kilátás és az orra csatlakozó adapterekre. Nem kell hozzá fék mivel az automatikusan a kerekekben lévő hidro motor végzi.  

teleszkopos rakodo


A legkisebb helyeken is be tud menni és könnyen mozogni a csuklós tengelyének köszönhetően. Másik előnye, hogy nem sérti föl a füves területeket, mint más hasonló eszközök. A sebessége igen gyors és biztonságos. Emelni tud 600 kg önállóan a hátsó súlyokkal akár 1000 kg-ot is. A hátsó súlyok könnyen le és felszerelhetők csak 25 kg-ak. Az olaj tartály zárható. Az éjjeli munkákhoz speciális halogén égők. 

mini homlok rakodo


Építőipari cégek, polgármesteri hivatalok, erdészetek és magán személyek is rendkívül jól hasznosíthatják ezt a multifunkcionális eszközt a munkák különböző területein


rakodok adapterei


mini rakodok Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben