2020. január 28. kedd, ma Károly,Karola, holnap Adél ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Felhívás ::
   
Nagy szeretettel várjuk az érdeklődőket az AGROMASHEXPO BUDAPESTI kiállítási területén. 2020.01.22-25 szerdától szombatig az „A” pavilon 107 C Szalagro standján és az „A” pavilon mögötti „1 sátor” Ádám és társa standján a FAE kardános és hidraulikus meghajtású bozótirtó adaptereinkkel.facebook.: nadobanerika/hunduna
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 524141. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 7 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Ló tartási eszközök
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
Automata lóetető

Automata szénaadagoló berendezés lovak számára, amely révén a ló a természetes legelő testtartásában, és hasonlóan lassan, kisadagokban fogyaszthatja a táplálékát alaposabban megrágva, egészségesebb módon.Elkerülhető a széna egészségtelen habzsolása, egy adag széna a ló számára órákig elfoglaltságot fog jelenteni, amely csökkenti a ló unalmát és pótcselekvéseit. A hagyományos szénarácshoz képest az automataetető kialakításrévén csökken a belélegzett por mennyisége és a széna pocséklása.

Az automata ló etető működési elve a következő, a széna egy perforált lemezre kerül, amelyet egy rugós szerkezet folyamatosan húz felfelé egy szénarács felé a széna fogyasztásával megegyező ütemben. A perforált lemez furatain keresztül a szennyeződések és a por lepotyog a padlóra. Az automata ló etető utántöltése egyszerű, a szerkezete kiválóminőségű horganyzott acél, a szénarács műanyag bevonatú. Fixálni lehet az istálló oldal falához így nem tudja a ló elmozdítani.


 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben