2021. október 28. csütörtök, ma Simon,Szimonetta,Szimónia, holnap Nárcisz ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 681864. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 9 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Dió,mogyoró,gesztenye termesztés gépei
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
vibrációs rázó és begyűjtő ernyő

   A gépgyártó vibrációs adapterei magas frekvencián működnek, ami egyedi szabadalom. A gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés mellett másik előnye, hogy nincs a végső fázisban vissza rázás. Többféle helyzetben is használhatják akár a törzs vagy az ágak mozgatására. A földhöz közeli pozícióba is alkalmazhatják, ami hasznos lehetőség a fiatalabb fák terményeinek a lerázására is.

 A gyártó teleszkópos emelőt MX3  is készít ami az mellett hogy alkalmas a vibráló adapter működtetésére más feladatokra is hasznosítható.

A rázós önjáró adapterei F3 alkalmas bármilyen gyümölcs vagy kemény magok lerázására és begyűjtésére. két változatban készülnek a 125 LE 4 hengeres és a 146 LE 6 hengeres.

A vibrációs rázók önjáró adaptereiből az   N3  modell alkalmas bármilyen gyümölcs vagy kemény magok lerázására és begyűjtésére olyan fákhoz is amik 5 évnél idősebbek.

A traktor hátuljára a TR 90 és az elejére a KOMBINÁLT változatokat ajánljuk. Felszerelhetőek a kisebb modellek 50 LE a közepesek a 65 LE és a legnagyobbak a 75 LE fölötti erőgépekre. A meghajtásuk kardánnal történik.

Amennyiben Önöknek más teleszkópos alap gépük van ahhoz is illeszthetőek ezek a vibrációs rázó és termény begyűjtő ernyők.


 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben