2019. május 23. csütörtök, ma Dezső, holnap Eszter,Eliza,Vanessza ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 469986. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 4 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Dió,mogyoró,gesztenye termesztés gépei
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
Pálinka főző rendszer

Komplett gépek hűtőkészülékkel és metilalkoholra való leiszapolással.
 A kazán kettős falú és az üres tér transzformátor olajjal van feltöltve.     
 120 Hunduna 120 literes kazán - 60 liter olaj
 80 Hunduna 80 literes kazán - 40 liter olaj
 60 Hunduna  60 literes kazán - 30 liter olaj
 A teljes kazán rézlemezből készül. A kazán teteje élelmiszer gumival tömítendő.
 A hűtőkészülék átfolyó rendszerű. A vízfelhasználás mennyisége 150 liter egy lepárlásnál.
 Ha meg akarja takarítani a vízfelhasználást, abban az esetben lehetőség van keringőztetni a vizet egy 200 literes hordóban.
A pálinkafőző kazán egyszerűen kidönthető és könnyen tisztítható.
A kazánok külső méretei:    
 120 literes kazán 150 cm magas 80 cm széles
   80 literes kazán 135 cm magas 80 cm széles
   60 literes kazán 120 cm magas 60 cm széles

 A klasszikus fa vagy gáztüzelésű kazánok ugyan olyan méretűek, csak a magassághoz hozzá kell még adni 30 centimétert.
Az egyes fajta kazánok ára egységes, függetlenül attól, hogy klasszikus vagy elektromos. Hogy ha lehetősége van, érdemes a villamos fűtést választani, mert ezzel időt és pénzt takarít meg.
A desztillációs készülék nagyságát az alapján válassza meg, hogy hány liter cefréje szokott lenni évente:
  120 literes berendezéshez legalább 300 liter kovász szükséges
    80 literes berendezéshez legalább 200 liter kovász szükséges
    60 literes berendezéshez legalább 100 liter kovász szükséges


A berendezésünk legnagyobb előnye a sok éves tapasztalat. A dupla falú kazános megoldás kizárja a cefre odakozmálását, így a lepárlás eredménye minden estben a kifogástalan minőségű ízletes gyümölcspárlat. 


 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben