2021. október 28. csütörtök, ma Simon,Szimonetta,Szimónia, holnap Nárcisz ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 681866. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 9 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Cölöpverők és gödörfúrók
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
Colombardo RAMBO

Ezeket az adaptereket szőlő és gyümölcs ültetvényeken használják. Ezenkívül hasznos gépe lehet erdészeteknek, kertépítő kommunális intézményeknek. Tökéletes munkát tud elvégezni akár sík vagy hegyvidéki területeken is.

A RAMBO L oldalra helyezett cölöpverő modell alkalmas bármilyen traktor / kerekes vagy lánctalpas / hasfalához rögzítve a jobb oldalra kihelyezve a megfelelő ellensúllyozással dolgozni. Ezáltal nem tudja felborítani az erőgépet és kiválóan képes működni akár műveletlen területeken is. Alapkivitelben min. 2 max. 3 méter magas oszlopokat képes lehelyezni és régi cölöpöket is kihúzni. A felső részen lehet az elérni kívánt magasságot beállítani.Tartozékokként csúszásmentes magasság kitámasztó, pozíció állítás ellenőrző,hidraulikus duplahatású munkahengerek végzik a -hosszantidőlést +/- 35 fok -ferdén dőlésszög +/- 35 fok -oldalirányú beállítást. A nyomás 12oo mm. Maximum elérhető nyomás 4.ooo kg.

*   *   *

A RAMBO RL középpontos cölöpverő modell váza a traktor 3 pontjára csatlakoztatható. Ez a modell 3ooo kg fölötti gumitraktorhoz ajánlott ez a típus gyorsabban dolgozik mint a külpontos kivitelű. Ezért használhatják közép és nagy vállalatok valamint bérmunkát végzők. A gép súlya kb. 2oo kg.Teljesítménye 136 - 16o oszlop óránként. A 3 dupplahatású munkahenger szabályozza - oldalirány beállítást, - dőlés szöget, - köponti nyomást.

*   *   *

Kérhető tartozékok:
Hosszabító a 3 méternél magassabb oszlopokhoz.
Átvívő az oldalsó ferdén dőléshez amely korrigálja a traktor esetleges pozíciós hibáit.
Hidraulikus fúrófej az oldalsó részhez csatlakoztatva egy speciális kioldóval.
Hidraulikus fúrófej a hátsó 3 pont csatlakozáshoz oldalra kihelyezhető.
Kitámasztó váz a kerékhez.


 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben