2021. december 1. szerda, ma Elza, holnap Melinda,Vivien ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 688312. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 13 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Árokmarók és bakhát készítők
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
BIG 2000 /1+1 oldalon maró professzionális

Kapcsolódó videóanyagok

A BIG 2000 2 MARÓFEJES árokmaró a bérmunkát vállalók gépe. Ez a gép a 120-160 LE teljesítményű traktorokhoz való, és akár a 140 cm munkamélységet is könnyedén eléri, 32 fokos dőlésszögben is. A BIG 2000 a következő egyedi műszaki jellege miatt más a többi modellektől:
1.) Az egész gépet könnyen egy kulccsal le tudjuk szerelni.

2.) Meghajtása: Egyedi abban, hogy egy blokkon belül duppla központi tengelyen minden maró rotor az esetleges lökésektől is irányban marad és nem kerül veszélyes ellenütésbe a meghajtási fogaskerekekhez.

3.) Meghajtási doboz: Hátra lett helyezve ellenkező irányba, mint a meghajtás. Ezáltal távolabb kerül az adapter a traktortól, amivel garantálja a nagyobb stabilitást. Kiküszöbölődnek a vibrálási helyzetek, amitől nagyon kemény talajon megrongálodhat a meghajtás.

4.) Rotorok: Minden területhez ki van alakítva, akár kemény területhez egyenes kések, akár könnyebb, nedvesebb földfelülethez ferde kések. Azaz akármilyen körülmények közt is biztosított a minőségi munka minimális megterhelés mellett.

A vágókések könnyen leszerelhetőek, egyedi dőlésszögük garantálja az elülső árokmarást minden körülmények között. Még akkor is ha sok a fű, nem csavarja fel a tengelyekre; tehát nem is kell a gépkezelőnek megállnia a megtisztításához.

ModellHpKgABC
 BIG 2000120 / 1601.80038210140

 


 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben