2020. január 22. szerda, ma Vince,Artúr, holnap Zelma,Rajmund,Emerencia ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Felhívás ::
   
Nagy szeretettel várjuk az érdeklődőket az AGROMASHEXPO BUDAPESTI kiállítási területén. 2020.01.22-25 szerdától szombatig az „A” pavilon 107 C Szalagro standján és az „A” pavilon mögötti „1 sátor” Ádám és társa standján a FAE kardános és hidraulikus meghajtású bozótirtó adaptereinkkel.facebook.: nadobanerika/hunduna
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 521769. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 2 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Talajelőkészítő gépek (talajmaró, kombinátor, kultivátor stb)
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
Till-Rite

A TILL RITE egy olyan komplett sorozat, amelyben megtaláljuk az oldalra kihelyezhető talajmarók könnyű és nehéz kivitelű változatait is, igen kedvező áron. Öt különböző modell között válogathatunk: T30, T40, T50, T60, T70, a 16 és 70 LE-s traktorokhoz, 540 ford/perc. Ideális adapterek a gyümölcsösökbe, szőlőkbe, melegágyakba és parkokba. Munkaszélessége 85 - 185 cm-ig terjed.

A munka mélysége szabályozható az oldalsó csúszótalpak segítségével. Az oldalra kihelyezéshez a három pontos csatlakozástól mechanikusan, nem szükséges az emelőkar használata. Oldalra ki lehet helyezni akár a növények alá, járda mellé stb. Ezenkívül használhatják középen fix talajmaróként, amely befedi a keréknyomtávot A meghajtása oldalt helyezkedik el egy olajteknőben láncos megoldással.


 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben