2021. december 1. szerda, ma Elza, holnap Melinda,Vivien ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 688238. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 13 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Assaloni hóekék és hótoló lapok
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
A90 autópálya hótoló

Beállítás irányítás:
A beállítás hidraulikus szabályozású +/-35 fok. A súlypont-áthelyezéssel a kidobási oldal felé, ami akkor fontos, ha szűk kanyarokban vagyunk vagy útkereszteződésekben. By-Pass szelep-megkerülő vezeték, áteresztő szelep. Automatikusan beáll az úthoz párhuzamosan.

A tolólap behajlása:
1. helyzet: Liszthó, porhó és hóörvénylés esetén, valamint mélyebb rész hókotrásához.
2. helyzet: A haladás akadályoztatása esetén, nagy mennyiségű hó, jeges vagy nagy tömegű vizes hó, vagy amikor el kell távolítani a havat a szalagkorlátról is. Kötelező a vulkollán lemezt használnunk.

A vulkollán kaparó lap:
A csavaros vezérlőszerkezet helyzetbe teszi a vulkollán kotró lapot.A kombinált művelete a vulkollán összekötő lapnak és a nitrogén akkumulátornak.

Nitrogén akkumulátor:
Helyettesíti a nehézkes kitámasztó kerekeket. Lehetővé teszi a lemez automatikus visszahelyező-dését, mihelyt a lemez túl van az akadályon. A szerepe hogy, kiegészíti a vulkollán összekötő lap működését, amire rögzítve van az acél koptatólemez. A hidraulikus emelőrészre van kötve ezáltal lehetővé válik a lemez tökéletes terhelése így a vulkollán lemez gyors kopása is megakadályozható.

Terelő lemez:
Ez a lemezforma nagy sebességű munkavégzést tesz lehetővé, tökéletes hóeltávolítással. A különlegesen kialakított terelőlemez megakadályozza a hó visszajutását a gépre és az útra még a nagy sebességnél is.

Oldal támasztó kerék:
Igény szerint kiválóan használható szalagkorlátok, falak mentén, elősegíti ezen részeken a hó eltávolítást.

Vulkollán lemez:
Elősegíti a lengéscsillapítást bármilyen akadályba ütközés esetén. Ez a lemez technikailag az acél kopás lemez és a lemez szerkezet közé van ékelve. Tökéletes munkabiztonságot nyújt, akár 9o fokos fordulási szögben lévő akadály esetén is. Megakadályozza a vibrációt és igen nagy sebesség 7o-8o km-órás sebességnél is kiváló munkát végez.


 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben