2020. január 28. kedd, ma Károly,Karola, holnap Adél ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Felhívás ::
   
Nagy szeretettel várjuk az érdeklődőket az AGROMASHEXPO BUDAPESTI kiállítási területén. 2020.01.22-25 szerdától szombatig az „A” pavilon 107 C Szalagro standján és az „A” pavilon mögötti „1 sátor” Ádám és társa standján a FAE kardános és hidraulikus meghajtású bozótirtó adaptereinkkel.facebook.: nadobanerika/hunduna
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 524143. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 4 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Ágyekék,váltva forgató ekék,erdészeti mélyszántó ekék és tárcsák
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
Arcobaleno 140-180

Mélyszántó ekeMélyszántó ekeA mélyforgató ekéket erdők, szőlő- és gyümölcsültetvények telepítése előtti talaj-előkészítésre ajánljuk. Ezek a függesztett, egyvasú mélyforgató ekék a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek.

Szerkezete egyszerű, használat közben az erőgép egyik oldala a barázdában jár. Létezik váltvaforgató kivitelben is. Az egyvasú mélyforgató eke egy speciális eszköz.

Folyamatosan utánállítható orr-résszel rendelkezik, amely kiváltja a szántóvas eddig legnagyobb kopásnak kitett részét, így nagymértékben növeli az élettartalmat.

A fentieken kívül kínáljuk a gyártó nagy kopásállóságú, egyedi ötvözetből készült váltvaforgató- és ágyekéinek teljes választékát is, egyéb mezőgazdasági munkákhoz.

Az MBT 140 típusú eszköz jellemzői

Vonóerő igénye

135 - 180 LE

Maximális munkaszélesség

63 cm

Maximális művelési mélység

70 cm

Tömege

1.200 kg


Ágyeke


 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben