2021. december 1. szerda, ma Elza, holnap Melinda,Vivien ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 688255. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 10 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Levegő tisztítók
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
Víz és páramentesítő

 

Amennyiben feljön a pincékbe a talajvíz vagy más tároló épületek, pincék, csarnokok szárítására, növény házakba, gyártó üzemekbe, és bárhová, ahol a gyors eredmény szükséges. A készülék előnye a mobilitás is. 

Árvíz utáni szárítás: kiszárítják az árvíz által sújtott területek épületeit, azok padlóját és a falakat. A szárítás következtében sokkal hatékonyabb lesz az újra festés a vakolat nem fog ledobódni. Gyorsabban beköltözhetnek a teljesen fertőtlenített épületekbe.  A katasztrófa mentesítés első lépése a felületeken lévő iszap letakarítása  szárazjéggel,majd az Ózonnal a baktériumok és vírusok elpusztítása

Építkezéskor, restauráláskor: A gép lerövidíti az építkezés utáni várakozási időt, gyorsan kiszárítja a nedves  falakat, burkolatot, vakolatot. A készülék kiváló segédeszköze a restaurációs munkáknak is.
 

  Pince szárítás: A pincékben általában vizes dohos a levegő. Hideg levegő van, ezért, amikor beáramlik kívülről a meleg levegő, ami sokkal több páratartalmat képes hordozni, akkor rögtön kicsapódik a hideg pince falára a nedvesség. Ez pedig tönkreteszi az ott tárolt eszközöket, gyorsan elindul a penészedés és dohos kellemetlen szag alakul ki.
 A berendezés ezt a problémát is könnyedén kezeli.

 

Faszárítás: Asztalos üzemekben előszeretettel alkalmazzák ezt a nagyteljesítményű faszárítót, mert az ára töredéke a beépített ipari szárítóknak, teljesítménye viszont a nagyobb.

Növényházak: A szárítás megelőzi a kórokozók, baktériumok,gombák kialakulását. Megvédi a növényweket a különféle ilyen irányú betegségektől.
Klímaszabályozás: nagyobb csarnokokban, hajókon, kiállításokon épületekben is könnyű a készülékkel a páraszabályozás.  

Mi nem tömegcikket árulunk, melyeket a bevásárlóközpontokban talál, hanem minőségi terméket, melyhez a szakértelem és a vevőszolgálat is párosul

A páraelszívó készülékeink FREON mentesek, TÜV, GS, EMC, CE által bevizsgáltak, ISO tanúsítvánnyal rendelkeznek, ill. újrafelhasználható anyagokból készülnek.

kondenzációs módszernek köszönhetően nagyobb teljesítményre képes, mint versenytársai.

 

A  páramentesítő előnyei a többi hasonló termékhez képest:

·                                 Napi 50 literes páraelszívó, páramentesítő teljesítmény

·                                 Higrosztát állítja és szabályozza a kívánt páratartalmat

·                                 Könnyen áttekinthető display, mely mutatja a jelenlegi páratartalmat és a célértéket, stb.

·                                 A készülék tartós használatra is ideális. Nyugodtan használhatja hosszú éveken keresztül is folyamatosan.

·                                 Automatikus profi leolvasztó funkció (forrógázas/nyersgázas olvasztóautomatika – ezáltal nincs leállás és jobban kihasználható, gazdaságosabb a készülék)

·                                 A páramentesítő nem igényel figyelmet a használat során.

·                                 Csak 1.150 W-ot fogyaszt maximum!

·                                 A berendezés kiváló minőségű, nagy teljesítményű megbízható kompresszorral van felszerelve!

·                                 Fokozatmentes páratartalom-szabályozás 35%-tól 90 % páratartalomig,

·                                 Áramszünet esetén sem kell újra beállítani (a berendezés a szünet után automatikusan működik tovább)

·                                 Kivehető kondenztartály

·                                 A kondenzvíz lefolyójához tömlő csatlakoztatható, így végtelen ideig működhet a készülék

·                                 Üzemmódjelző lámpák

·                                 Teljesen karbantartásmentes, nincs szükség újabb hűtőszerre (zárt keringés)

·                                 Kezelt fémfelület

·                                 Könnyen hordozható, nagy kerekekkel, fogantyúval emelhető

·                                 Lemosható, antibakteriális levegőszűrő

·                                 A készülék azonnal működik (nincs szükség összeszerelésre!)

·                                 FREON mentes, teljesíti a WEEE szabványokat

·                                 TÜV, CE, EMC und GS által bevizsgálva

Műszaki paraméterek:

·                     Feszültség: 220V-240V / 50Hz

·                     Maximális teljesítményfelvétel : 1.150W (5,9 A)

·                     Normál teljesítményfelvétel:  900 W (4,2 A)

·                     Elszívási teljesítmény (Optimális): 50 l/ nap

·                     Levegőkeringetés: 200 m3/h

·                     Kompressor: Rotációs kompresszor (Rotary Compressor)

·                     Méretek: (M/SZ/M): 925x 605x 462 mm

·                     Súly: 35 kg

·                     Üzemi hőmérséklet: 5°C ~ 32 °C

·                     Vízsűrűség: IPx0

·                     Hűtő nyomása (max): 2,5 MPa

·                     Gőznyomás (max): 1 MPa

·                     Hűtőanyag: R407C (0,37 kg)

·                     Hordozhatóság: Kerekeken

A páraeszívó gép maximális hangereje 57dB.

Minden páratartalom esetén alkalmazható! Minél magasabb a páratartalom és a hőmérséklet, annál hatékonyabb a szárító gép.

·                     Körülbelül 200 m3/h a ventillátor tényleges teljesítménye. A ventillátor ereje a páramentesítő gép kondenzációs felületéhez optimalizált. Túl sok levegő mozgatásakor könnyen előfordulhatna, hogy a kondenzált cseppek nem maradnának a tartályban, hanem az erős szívó hatás miatt, átjutnának a hűtő rácson és újra a levegőbe kerülnének. Ezért a gyártó optimálisra hangolta a hűtő és a ventillátor teljesítményét

Garancia: 2 év

  Mit jelent az automata leolvasztó funkció?

 

Szárító gépeinkben 2 külön kör indul a kompresszortól. Jegesedéskor az egyik kör tovább végzi a páramentesítő funkcióját, míg a másik kör leolvasztja a kondenzációs felület jeges részét. Ez azért fontos, mert így nincs szünet a szárításban és alig alakul ki jegesedés. Ezzel a technológiával és a legmodernebb kompresszorral érjük el ezt a kiemelkedően alacsony áramfogyasztást. Leolvasztás közben sem áll meg a szárító funkció. Erre kevés készülék képes a piacon.  Ez a belső folyamat teljesen zárt és abszolút karbantartásmentes. Ezeket együttesen hívjuk automata leolvasztó funkciónak. Olcsóbb készülékeknél ez a funkció általában nem létezik. Ez azt eredményezi, hogy amikor a készülék lejegesedik, akkor kikapcsol és megvárja míg magától leolvad. Ez egyrészt magas energiafogyasztást, másrészt a hatásfok észrevehető csökkenését eredményezi.

 

Alkalmas a szárító gép a folyamatos üzemre?

 

Igen alkalmas. Érdemes azonban időnként ellenőrizni a működést, mert az elektromos vezérlés miatt áramszünet esetén nem indul újra a berendezés.

 

Mi a hűtőközeg?

 

A páraelszívó gép a környezetbarát R410A hűtőközeggel van feltöltve. Nincs szükség karbantartásra, utántöltésre, mivel egy zárt rendszerről van szó. Ebben is hasonlít a hűtőszekrények működésére.

 

Milyen kompresszor van a szárító gépben? Mi a különbség a dugattyús és a rotációs kompresszor között?

 

A mi szárító gépeink rotációs kompresszorral dolgoznak. A rotációs kompresszorok hatásfoka 0,85-0.9 között mozog, míg a dugattyús kompresszorok hatásfoka maximum 0,7. Ez azt jelenti, hogy a mi gépeink sokkal gazdaságosabbak és energiatakarékosabbak. Ugyanakkor áramfelvétel mellett nagyobb teljesítményre képesek, és ugyanolyan teljesítmény mellett kisebb áramfelvételre van szükségük, mint az egyéb szárító készülékeknek.

 

Szabad a szárító gépet 35° C felett is folyamatosan működtetni?

 

Igen, 40° C-ig korlátlanul használhatja a gépet. Ennél magasabb hőmérsékleten viszont ügyelni kell arra, hogy nehogy túlmelegedjen a kompresszor. 40° C felett már nem tudunk felelősséget vállalni a készülékért.

 

Károsodik a gép 5° C alatt?

 

Nem, 5° C és 0° C nem károsodik, viszont jelentősen csökken a teljesítménye.  0° C alatt pedig a nedvességből természetesen jég lesz. Kérjük ügyeljen arra, hogy ha 0° C alatt tárolja a gépet, akkor azt előtt jól szárítsa ki és ne hagyjon vizet a tartályban, mert a jég tágulásával az könnyen megrepedhet.

 

Hogyan kell számolni az áramfelhasználással?

 

Az épületszárító gép MAXIMÁLIS áramfogyasztása 1.150W (a kompresszor legnagyobb teljesítményekor). Az átlagos energiafelhasználás folyamatos üzemeltetés közben csak 950 W (0,95 kW)

  

Eltávolítja a szárító gép a dohos szagot is?

 

Közvetlenül nem, de mivel a doh, penész szag a nedves felületeken keletkezik, így közvetetten igen. A szárító gép elvonja a nedvességet a többi felülettől, így azok szárazak maradnak. Ez azt jelenti, hogy miután helyre állt a páratartalom, nem fognak újra penészedni a falak, a tárgyak. Ózonnal a teljes szagokat is el lehet tűtntetni

 

Eltávolítja a szárító gép a gombát és a penészt?

 

A penész a nedves levegő és a nedves felületek, vagy az elégtelen légmozgás miatt képződik. A gépünk gondoskodik a levegő szárításáról és a keringetéséről is. Miután helyreáll az optimális 50-60 %-os páratartalom, vagy elpusztulnak a penészgombák, vagy nem keletkeznek újra. Érdemes egyszer eltűntetni a penészt és azután nem fog újra keletkezni, ha használja a páramentesítőt.

 

Használható az elszívó uszodában is?

 

A szárító gép tulajdonképpen nem kifejezetten uszodai készülék, de minden további nélkül használható ott is.

Sok vásárlónk már használja ezt a gépet uszodában és nagyon jók a visszajelzések. Sokkal olcsóbb és kevesebbet fogyaszt, mint az úgynevezett uszodai páramentesítők.

 

Milyen régi ez a modell?

 

2009-es modellről van szó.

 

Hogyan lehet a kívánt páratartalmat tartani?

 

A nyomógombokkal állítható szabályzó segítségével 1 % -os lépésekben beállíthatja a kívánt páratartalmat. Energiatakarékossági okokból a készülék +/- 5% ingadozást megenged, hogy ne kelljen állandóan ki-be kapcsolnia.

  

Lehet Önöknél tömlőt is vásárolni?

 

Nálunk sajnos nem, viszont bármelyik mezőgazdasági, vagy háztartási boltban talál 1/2 colos tömlőt és ott saját maga választhatja ki a kívánt hosszúságot. Kérem figyeljen arra, hogy ha tömlőt csatlakoztat a páramentesítőhöz, akkor annak mindig legyen egy minimális lejtése. A páramentesítő doboza azonban tartalmaz egy rövid, kb. 1 m hosszú tömlőt


 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben