2021. december 1. szerda, ma Elza, holnap Melinda,Vivien ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 688219. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 7 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Erdészeti bozótirtók és út előkészítők fix kalapáccsal
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
Erdészeti bozótirtók és út előkészítők fix kalapáccsal

 

UML
Fixkalapácsos erdészeti szárzúzó, max.  20 cm ágak és gyökerek aprításához. Ideális eszközök a mászó sebességgel rendelkező kis és közepes traktorokhoz, (előnyös, ha a traktor egyben reverzibilis is).
Ideális eszköz sűrűn benőtt erdő aljnövényzetének megtisztításához, árokpartok karbantartásához, erdőben utak nyitásához, tűzmentesítő sávok létrehozásához, elektromos vezetékek alatti rész gyommentesítéséhez. Az adapter a növényi hulladékokat vékony rostjaira bontja el, ami lehetővé teszi a gyors beépülését a földbe, ezáltal a talaj vitaminháztartása javul. UML/S (super): erősített vázzal és nagyobb rotorral van ellátva és az UMM modell kalapácsaival működik ez már a  25 cm aprítására is alkalmas UML/SS: hidraulikusan oldalra kihelyezési lehetőséggel. Opcióként lehet egy mélységállítási csúszótalpat felszerelni, amivel 8 cm-es munkamélységet tudnak elérni.

UMM Fixkalapácsos erdészeti szárzúzó, tuskómaró, max.  30 cm ágak és gyökerek aprításához. A rotoron a fix kalapácsok nagy kopásállóságú kemény acélból készülnek, amivel homokos és köves talajon is könnyen dolgozhat. Opcióként „severe duty” típusú kalapács, köves, sziklás talajra ajánlott. Ideális eszközök a mászó sebességgel rendelkező közepes traktorokhoz, (előnyös, ha a traktor egyben reverzibilis is). Ideális eszköz tuskómarásra, sűrűn benőtt erdő aljnövényzetének megtisztításához, nyárfaültetvények és más puhafás ültetvények kivágott területének megtisztításához, árokpartok karbantartásához, erdőben utak nyitásához, tűzmentesítő sávok létrehozásához, elektromos vezetékek alatti rész gyommentesítéséhez. Az adapter a növényi hulladékokat vékony rostjaira bontja el, ami lehetővé teszi a gyors beépülését a földbe, ezáltal a talaj vitaminháztartása javul. UMM/S (super):  35 cm ágak tuskók aprítására is alkalmas erősített vázzal van ellátva. Erősített meghajtási ház, erősített rotor, és csapágyak. A traktor meghajtásához gyors csatlakozórendszerrel van ellátva. Opcióként lehet egy mélységállítási csúszótalpat felszerelni, amivel 10 cm-es munkamélységet

UMH Fixkalapácsos erdészeti szárzúzó, tuskómaró, max.  40 cm ágak és gyökerek aprításához. A rotoron a fix kalapácsok nagy kopásállóságú kemény acélból készülnek, amivel homokos és köves talajon is könnyen dolgozhat. Opcióként „severe duty” típusú kalapács, köves, sziklás talajra ajánlott. Ideális eszközök a mászó sebességgel rendelkező nagyobb lóerejű traktorokhoz, (előnyös, ha a traktor egyben reverzibilis is). Ideális eszköz nagyobb átmérőjű tuskómarásra, sűrűn benőtt erdő aljnövényzetének megtisztításához, nagyobb területű nyárfaültetvények és más puhafás ültetvények kivágott területének megtisztításához, árokpartok karbantartásához, erdőben elhagyatott. sűrűn benőtt részeken utak nyitásához, tűzmentesítő sávok létrehozásához, elektromos vezetékek alatti rész gyommentesítéséhez. Az adapter a növényi hulladékokat vékony rostjaira bontja el, ami lehetővé teszi a gyors beépülését a földbe, ezáltal a talaj vitaminháztartása javul. UMH/S (super): erősített vázzal van ellátva. Erősített meghajtási ház, erősített rotor, és csapágyak. A traktor meghajtásához gyors csatlakozórendszerrel van ellátva. Opcióként lehet egy mélységállítási csúszótalpat felszerelni, amivel 15 cm-es munkamélységet tudnak elérni.

 


 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben