2022. január 19. szerda, ma Sára,Márió, holnap Fábián,Sebestyén,Szebasztián ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 700054. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 3 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Erdészeti bozótirtó adapterek
 

A kért gépcsoportban jelenleg a következő gépek találhatók
Erdészeti bozótirtó adapterek

Kapcsolódó videóanyagok

 
FML
Könnyű kivitelű erdészeti szárzúzó, lengőkéses kalapácsokkal, max.  20 cm ágak és gyökerek aprításához.Ideális eszközök a mászó sebességgel rendelkező kis és közepes traktorokhoz, előnyös, ha a traktor egyben reverzibilis is).Ideális eszköz sűrűn benőtt erdő aljnövényzetének megtisztításához, árokpartok karbantartásához, erdőben utak nyitásához, tűzmentesítő sávok létrehozásához, elektromos vezetékek alatti rész gyommentesítéséhez. Az adapter a növényi hulladékokat vékony rostjaira bontja el, ami lehetővé teszi a gyors beépülését a földbe, ezáltal a talaj vitaminháztartása javul. FML/S (super): erősített három pont csatlakozással és vázzal van ellátva, valamint a rotorja is nagyobb, a kalapácsok ugyanazok, mint az FMM modellnél itt már a 25 cm átmérőt is tudja aprítani.FML/SS hidraulikusan oldalra kihelyezési lehetőséggel

 

FMM Közepes kivitelű erdészeti szárzúzó, lengőkéses kalapácsokkal, max.  30 cm ágak és gyökerek aprításához.Ideális eszközök a mászó sebességgel rendelkező közepes traktorokhoz,előnyös, ha a traktor egyben reverzibilis is). Ideális eszköz sűrűn benőtt erdő aljnövényzetének megtisztításához, árokpartok karbantartásához, erdőben utak nyitásához, tűzmentesítő sávok létrehozásához, elektromos vezetékek alatti rész gyommentesítéséhez. Az adapter a növényi hulladékokat vékony rostjaira bontja el, ami lehetővé teszi a gyors beépülését a földbe, ezáltal a talaj vitaminháztartása javul. FMM/S (super): erősített vázzal van ellátva, gyorscsatlakozó rendszer a traktor meghajtásához, a rotor és a csapágyak is nagyobbak. FMM/DT: dupla meghajtást jelent, vagyis az adapter mindkét oldalán van meghajtómű.


 

FMH Erősített kivitelű erdészeti szárzúzó, lengőkéses kalapácsokkal, max.  40 cm ágak és gyökerek aprításához. Ideális eszközök a mászó sebességgel rendelkező közepes és nagyobb traktorokhoz, (előnyös, ha a traktor egyben reverzibilis is). Ideális eszköz sűrűn benőtt erdő aljnövényzetének megtisztításához, árokpartok karbantartásához, erdőben utak nyitásához, tűzmentesítő sávok létrehozásához, elektromos vezetékek alatti rész gyommentesítéséhez, mezőgazdasági területek és szeméttelepek karbantartásához. Az adapter a növényi hulladékokat vékony rostjaira bontja el, ami lehetővé teszi a gyors beépülését a földbe, ezáltal a talaj vitaminháztartása javul. FMH/DT: dupla meghajtást jelent, vagyis az adapter mindkét oldalán van meghajtómű.


 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben