2017. január 20. péntek, ma Fábián,Sebestyén,Szebasztián, holnap Ágnes ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Felhívás ::
   
Megjelent a kertészeti támogatás!!!!! a támogatási kérelem benyújtását megelőző vagy az azt megelőző teljes lezárt üzleti évben – fiatal mezőgazdasági termelő esetében lezárt üzleti évben – legalább 6000 euró STÉ üzemmérettel rendelkeznek a támogatási kérelem benyújtását megelőző vagy az ezt megelőző teljes lezárt üzleti évben – fiatal mezőgazdasági termelő esetében lezárt üzleti évben – árbevételüknek legalább 50 százaléka mezőgazdasági tevékenységből származott.Támogatás maximális összege: egyéni projektnél 10 M Ft, kollektívnál 20 M Ft, traktorbeszerzésre max. 5 M Ft.Támogatás maximális intenzitása: Pest megye: 40 százalék, az ország többi része: 50 százalék, kollektív projekt esetén: plusz 10 százalék, fiatal mezőgazdasági termelő esetén: plusz 10 százalékElőleg: max. 50 százalékBenyújtható: 2016.12.19. - 2018.12.18 -igElső határnap: 2017. január 19- én, a határnapig benyújtott pályázatokat együtt bírálják, a határnapig biztos nyitva lesz a pályázat az igénytől függetlenül, várhatóan a teljes keretet leigénylik és ekkor be is zárul a pályázat.
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 365584. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 5 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Rövid ismertető cégünkről
 

Tisztelt partnereim, kedves érdeklődők, látogatók! Kérem engedjék meg, hogy pár mondatban bemutassam cégünket, ismertessem eddig elért eredményeinket illetve terveinket a jövőt illetően.

A Hunduna Bt. Teljes egészében magántőkéből alapított cég, melynek alapvető célkitűzése, hogy tevékenységét partnerei maximális megelégedése mellett végezze. Ezért cégünk kizárólag minőségi olasz gépeket forgalmaz, és igyekszünk mindig megtalálni a legújabb piaci megoldásokat, technológiákat. A Hunduna Bt. fejlődése a cég megalakulása óta töretlen. Az általunk forgalmazott termékek népszerűségével párhuzamosan nőtt cégünk népszerűsége is. Ez nem csak az általunk forgalmazott számtalan termékcsalád magas műszaki színvonalának köszönhető, hanem annak is, hogy cégünk folyamatosan a piac igényei szerint bővítette szolgáltatásai sorát. Íme néhány példa, a teljesség igénye nélkül: kommunális gépek a ROTOMEC-től, mezőgazdasági és erdészeti gépek az ORSI, GREENTECHNIC és az MBI cégektől, seprő- és takarítógépek az ECOLOGICA-tól.

A kereskedelmi szempontból is meghatározó szerepet betöltő vállalkozás legfontosabb feladatának tekinti, hogy a már meglévő illetve a leendő vásárlókör igényei mind minőségében, mind színvonalában, és nem utolsósorban kiszolgálásában a lehető legmagasabb szinten legyen kielégítve. Ehhez nagymértékben hozzájárul neves szállítópartnereinkkel kialakított többéves, biztos alapokon nyugvó kapcsolatunk, és cégünk dolgozóinak magas szintű szakmai tudása. Szállítóinkkal szembeni kötelezettségeinket minden esetben határidőre teljesítjük.

Cégünk azonban nem elégszik meg eddig elért sikereivel. Igyekszünk folyamatosan változni, megújulni, színesíteni termékskálánkat. A Hunduna Bt alapelve, vagy ha úgy tetszik mottója: nyitott szemmel járni, haladni a korral, megfelelni a kihívásoknak. Mindezt úgy szeretnénk végezni, hogy eközben a legújabb technológiákat megismertessük vevőinkkel, ezáltal megkönnyítsük munkájukat.

 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben