2016. szeptember 26. hétfő, ma Jusztina, holnap Adalbert ünnepel. | Vissza a főoldalra
:: Főmenü ::
   
:: Hírlevél ::
   
Név: *
Email: *
Tel.:
:: Kereső ::
   
:: Felhívás ::
   
Társadalmi egyeztetés alá került a kertészeti gépbeszerzést támogató pályázati kiírás, melynek keretében támogatás igényelhető:kertészeti tevékenység végzéséhez szükséges munkagépek beszerzésére,kertészeti tevékenység végzéséhez szükséges önjáró betakarítógépek beszerzésére,kertészeti tevékenység végzéséhez szükséges, gépek, eszközök beszerzésére,maximum 1 db, legfeljebb 80 kW motorteljesítményű kertészeti traktor beszerzéséreA támogatás intenzitása: A Közép Magyarországi régióban: maximum 40%, míg a nem Közép Magyarországi régióban: maximum 50%. További 10%-kal növelhető a támogatás intenzitása a Fiatal gazdák és a kollektív módon végrehajtott projektek esetén.Az igényelhető támogatás mértéke: Egyéni projekt esetén maximum 10 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 20 millió Ft........Dió termesztés Program lehetőséget biztosít a telepítéshez szükséges források elnyerésére. Az ültetvénytelepítést támogató, mintegy 19 milliárd forint keretösszegű pályázatra már több mint 10 milliárd forintos igény érkezett, melyből a diótermesztők eddig közel 300 millió forint értékben pályáztak, mintegy 217 hektár területen, és folyamatosan várják a további kérelmeket – mondta el az államtitkár.
:: Statisztika ::
   
Ön a(z) 334521. látogatónk!
Köszönjük!
 
Jelenleg 2 látogató
tartózkodik az oldalunkon.
 
Rövid ismertető cégünkről
 

Tisztelt partnereim, kedves érdeklődők, látogatók! Kérem engedjék meg, hogy pár mondatban bemutassam cégünket, ismertessem eddig elért eredményeinket illetve terveinket a jövőt illetően.

A Hunduna Bt. Teljes egészében magántőkéből alapított cég, melynek alapvető célkitűzése, hogy tevékenységét partnerei maximális megelégedése mellett végezze. Ezért cégünk kizárólag minőségi olasz gépeket forgalmaz, és igyekszünk mindig megtalálni a legújabb piaci megoldásokat, technológiákat. A Hunduna Bt. fejlődése a cég megalakulása óta töretlen. Az általunk forgalmazott termékek népszerűségével párhuzamosan nőtt cégünk népszerűsége is. Ez nem csak az általunk forgalmazott számtalan termékcsalád magas műszaki színvonalának köszönhető, hanem annak is, hogy cégünk folyamatosan a piac igényei szerint bővítette szolgáltatásai sorát. Íme néhány példa, a teljesség igénye nélkül: kommunális gépek a ROTOMEC-től, mezőgazdasági és erdészeti gépek az ORSI, GREENTECHNIC és az MBI cégektől, seprő- és takarítógépek az ECOLOGICA-tól.

A kereskedelmi szempontból is meghatározó szerepet betöltő vállalkozás legfontosabb feladatának tekinti, hogy a már meglévő illetve a leendő vásárlókör igényei mind minőségében, mind színvonalában, és nem utolsósorban kiszolgálásában a lehető legmagasabb szinten legyen kielégítve. Ehhez nagymértékben hozzájárul neves szállítópartnereinkkel kialakított többéves, biztos alapokon nyugvó kapcsolatunk, és cégünk dolgozóinak magas szintű szakmai tudása. Szállítóinkkal szembeni kötelezettségeinket minden esetben határidőre teljesítjük.

Cégünk azonban nem elégszik meg eddig elért sikereivel. Igyekszünk folyamatosan változni, megújulni, színesíteni termékskálánkat. A Hunduna Bt alapelve, vagy ha úgy tetszik mottója: nyitott szemmel járni, haladni a korral, megfelelni a kihívásoknak. Mindezt úgy szeretnénk végezni, hogy eközben a legújabb technológiákat megismertessük vevőinkkel, ezáltal megkönnyítsük munkájukat.

 Szeretném a cikket kinyomtatni  Szeretném elküldeni e-mailben